Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring från en dotter

Tittar ut genom fönsterglas
Finns du där ute?
Sneglar i ögats vrå
Är det din skugga jag skymtar?
Lyssnar i tystheten
Är det dina steg bakom mig?

Letar dig i drömmarna
Sluter mina ögon och försöker
Känna din närhet
Din hand på min axel

Vill inte släppa dig
inte än
vill hålla dig kvar här
ett tag
ett ögonblick

Du finns, jag vet
inom mig
bär jag dig
och blir buren av dig

Om det finns skyddsänglar
vill jag att du
ska vara min
Jag vill inneslutas i din aura

Ditt energifält runt mig
Gnistrande och sprakande
´
Jag älskar dig i evighet!

/Din dotter





Övriga genrer av prima donna
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 20:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mera sånt...känslor till pappa...underbart !
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

prima donna