Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndropp, tårdropp döljer

Regndropp, tårdropp döljer
Renar, ansiktssköljer
Bihålsfyller, honungslöst

Regndropp, tårdropp döljer
Mara som förföljer
Bohagsfyller, meningslöst

Regndropp tårdropp döljer
Måneljuset höljer
Behagförgyller, aningslöst






Övriga genrer av prima donna
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna