Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga steg

Vi lever bara en gång.

Det kan handla om att leva obemärkt

Eller att göra sig hörd.

På många sätt.

Vissa sätter spår i historia böckerna

Andra vill inte alls synas

En del går med tunga steg

Medans andra bara tassar fram.

Men ändå

Är det kanske tassandet som ekar mest i slutet




Övriga genrer av Zeratis
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-23 04:39



Bookmark and Share


    Nebula
det kanske är tassandet som ekar mest i slutet... kanske det :) mycket bra skrivet, läser den om och om igen :)
2007-10-23

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här tycker jag är en fin beskrivning på att det lilla kan bli stort...
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Zeratis