Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttat

Ett nytt liv, ny plats.

Långt från hemma, men ändå..

Så nära trots allt.




Bunden vers (Haiku) av Zeratis
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-05-24 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratis