Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

Allt för långt borta.

Stor saknad av livets allt.

Så ensam, så själv.




Bunden vers (Haiku) av Zeratis
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-06-22 23:20



Bookmark and Share


    Nicklas
Känns igen. Bittert... och helt förjävlig känsla, tycker jag.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Zeratis