Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek .. ? jo, jag tror faktist det var det.


i\'ts all comming back to me now









det var nog
någonstans
där emellan


allt adrenalin
av din närhet
och


värmen
dina ögon lyste
medans


din röst sa
att du behövde mig



& när



dina lena fingrar
trippade lätt
på min rygg
medans


solen lyste
sakta in
kärlek i mitt hjärta


jag förlorade




mig
i dig






Fri vers av sursomcitron
Läst 608 gånger
Publicerad 2007-10-23 15:05



Bookmark and Share


    cat.s
Du skriver grymt bra!
2007-10-30

    Imagine
Älskar de sista raderna, \"När jag förlorade mig i dig\", så vackert beskrivet!

Bra upplägg, tycker om att man ska dra andan efter när (i mitten) och efter medans. Jättefin!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron