Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland undrar jag om det faktist var verklighet eller bara en dröm? men det gör inget än vad det är, för domdär dagarna är över nu


livet är inte de dagar vi levt, utan de dagar vi minns






vi satt hand i hand
på månen
och tittade ner på stjärnorna

så det gjorde inget
att jag var
i skuggan av din skönhet

och att jag hatade
att du fick mig att le
lika lätt varje gång

för tryggheten du gav
när jag fick låna
en liten del av din famn
ersatte allt annat






Fri vers av sursomcitron
Läst 811 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-19 16:59



Bookmark and Share


    von ilvingen
Väldigt fint och sanningsenligt skrivet!
Jag känner igen mig. att vilja släppa, men ändå fyllas av sådant välbehag.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron