Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam, så ensam


ibland blir jag så stor att min litenhet inte märks





***********************************
****************************

stjärnor hör ni mig?


jag är ensam nu
precis som alla sa
and it hurts with every heartbeat
mest för alla andra visste
utom jag
min mamma sa att jag var gammal nog nu
att förstå när jag gör fel
allt är tydligen mitt fel
men han låter mig komma undan med allt
jag är ju trots allt hans julia
för hans värld stannar
i takt med mina kyssar






************************************
****************************

stjärnor, snälla hör ni mig?


jag är rädd nu
människor blir så fula
när vi öppnar munnen
istället för hjärtat
de säger att kärleken är enkel
den handlar bara om att ta
det var nog därför jag tog & tog
tills jag tappade allt
inklusive dig






***********************************
****************************

stjärnor, snälla rara, hör nån mig?


jag tänker limma fast
leendet alla tror är permanent
och torka bort
tårarna ingen nånsin ser
för snart gråter jag ut
alla mina känslor
- håller du i mig
om jag flyger iväg?


hej rymden
snart är jag ett med ingenting






Fri vers av sursomcitron
Läst 637 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-15 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron