Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när han rör sina höfter rör han mitt hjärta


dansarkungen











du svävar ovanför dansgolvet
om och om igen

och du njuter av varenda sekund


det är nog musiken som får dig att lyfta
klapparna i takt
av folket i publiken
hjälper nog bara dina vingar




du vet att
när du rör dig
får du den tyngsta sten att lyfta

och
med din varma utstrålning
får du den kallaste is
att smälta bort tills det finns inget kvar

liksom du gjorde med mitt hjärta.




och sanningen är så enkel
för alla vet det,
ingen dansar som du





Fri vers av sursomcitron
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 16:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vackra varma rader till dansarkungens ära..vad mer kan han begära!!!!
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron