Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har det gått några svåra dagar, datum då min älskade man fick sin dödsdom och vi försökte smälta detta, och insåg att nu var ingenting längre som det var. Inget var förutsägbart mer i våra liv......


Imperfekt


I det svarta mörkret
känner jag mig
våldtagen och fängslad

men står ut med det......

Tack min skapare för
att jag stått ut
med helvetet

för nu har det vänt igen......

Det var svart av ångest
omöjligt att leva
fängelsehåleliv

men nu är nu och jag skyndar mig att glädjas......




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 19:49



Bookmark and Share


    Miraa
Åhh...jag känner styrkan trots sorgen när jag läser detta...vackert och ärligt.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP