Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mini-psyko-krypto-fabuleri...



ögon är magi

det enda jag minns av... av då, då och då...

enda jag minns av år av år efter år

jag vill... viljan ljuger... tanken leker med bilder...
jag vill... inte där ännu... inte rätt... får jag vilja?

ensam... mitt fel, inte klar...
ensam, tyst och exakt rätt... precis fel... ensam, tyst... icke-liv

inte klar men övermogen... vill sova...

får jag tänka på dig... kan inte drömma... får jag hoppas... vilja, hoppas, tro?

om synen gav blicken som ser blicken med synen som såg, finns jag?
jag kan inte se mig själv se... finns inga ögon att se med...

jag gör illa, gör ont, gör fel... rädsla, du finns inte... fanns inte, aldrig...

jag är rädd

rädd att jag gör illa

rädd att komma nära, tänk om jag gör illa

kan inte vara människa, människor gör illa...

hellre ensam, hellre sorg, hellre själssmärta... hellre tystnad...
hellre död...

jag håller avstånd... jag älskar dig kära medmänniska...
hoppas du älskar någon med...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 20:23



Bookmark and Share


    Nattviol
nog andas det rädsla alltid!
kanske till och med fasa
för.. närhet...
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen