Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna massagesaga kom jag på under min diplomering till massör för några år sedan. Kompismassagen kan passa barn i förskoleåldern-lågstadiet.


Massa ge saga

Det var en gång ett sagoland
där troll och älvor gick hand i hand
Solen lyste varm och skön,
ängen var så härligt grön.

Där dansade små älvor och troll
En del av dem spelade boll
Vinden blåste ljuv musik
Och ingen var den andre lik

De rutschade ned från trädens blad
En del av dem tog sig ett bad
i ett nötskal där det en gång varit ett frö
och där regndroppar nu hade bildat en sjö

De var så små att de rymdes där inne
så små att ett grässtrå blev till en pinne
De snälla små trollen och älvorna söta
simmade och stänkte och blev alldeles blöta

När de klev upp och badat klart
torkade de sig i en ryslig fart
De gnuggade sina små kroppar varma
med blomblad som de höll i sina armar

Luften fylldes av härlig rosendoft
så tomtarna kände den uppe i sitt loft
Där de lagt sig att sova till nästa jul
Men nu lockades de att vara med och ha kul

Så nu leker de där; älvor, tomtar och troll
Hoppar runt, dansar och spelar boll
En del av tomtarna behövde bada
och alla är de nu så jätteglada

Nu är denna saga till ända
även om allting i sagor kan hända
Men just denna saga har tagit slut
Kanske du kan klura ut

En fortsättning av sagan eller flera till
Men just nu så har vi suttit still
Så nu ska den som suttit få stå
och massage ska den som gett nu få
Så ta och byt med varandra nu om ni vill
så tar vi sagan en gång till




Övriga genrer av prima donna
Läst 508 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-23 22:36



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Jättebra! Starka vibbar till "Ocke, Nutta och Pillerill" :-)
2015-04-12

  aol
Härligt flyter texten jag bilen så uppåt tack vännen
2014-10-12

  Jorska
Underbar!
Jobbar som lärare på låg- och mellanstadiet, ska prova den här underbart mysiga massagesagan direkt i morgon....

Den är sååå härlig!

Tack!
2008-10-07

  Fale Bure VIP
Skrattar gott åt din kluriga saga, härligt flyt, massagens effekt?
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

prima donna