Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under din förtrollning

Du är luften jag andas,

ändå saknar jag luft i din närvaro..




Fri vers av LittleEm
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-24 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm