Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt oseriös, men ta det postitivt ;D jag är nybörjare :J


Sista droppen.

Dripp dropp.
Det droppar vatten från taket, hur?
Dripp dropp.
Steg för steg upp till ovanvåningen.
Dripp dropp.
Ett ljudlöst skrik kommer från mig.
Dripp drop...
Där är du, liggandes blodig i badkaret,
jag springer ner igen..
Dripp.....dropp...
Den sista droppen är röd.




Fri vers av RoligtSelma
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-10-24 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RoligtSelma
RoligtSelma