Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det sant?

Det finns många som ljugit för mig som jag aldrig hade tanken att ljuga för.

Det finns många som inte gillar mig som jag har gillat som mäst.

Det finns en kille som mitt hjärta bankar fort för. Det finns vänner som mitt hjärta skrattar med.

Men jag vet inte om varken kärleken eller vänskapen är sann..




Fri vers av RoligtSelma
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-11-30 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RoligtSelma
RoligtSelma