Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Den rosen jag gav dig,
har vissnat.
Men rosen hon gav dig,
lever än.

Du har tagit död på min ros,
för du älskar mig inte med.
Du har gjort så att hennes ros lever,
för du älskar henne.

Och bara så du vet,
så lever rosen jag fick av dig än.




Fri vers av RoligtSelma
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-10-28 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RoligtSelma
RoligtSelma