Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid eller aldrig.

Alltid,
så vill du slå mig,
så vill du skrika åt mig,
så vill du låtsas att allt är bra,

men aldrig vill du älska mig på riktigt.




Fri vers av RoligtSelma
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-10-28 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RoligtSelma
RoligtSelma