Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är bara en flicka som står framför en pojke och ber honom att älska mig













du får ta min luft

alla mina andetag

bara du låter

mig vara nära dig





dansa med mig

i ett höst regn

av vinterkänslor


saknaden

längtan

är den samma




jag vet att

du behöver mig

liksom jag

behöver dig








snälla rara


bara älska mig nu






Fri vers av sursomcitron
Läst 1108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-24 15:43



Bookmark and Share


    Imagine
rubriken säger egentligen allt och därför föll jag för den här dikten. så vacker, så sårbar och jag känner igen mig i varenda ton du tar... bokmärkes och applåderar!!
2007-10-27

  devilsangel
så vacker bedjan..mycket fint skrivet rakt från ett längtande hjärta
2007-10-27

  fillatelli
Utsökt, Anna Scott !

Värme & längtan...
efter känslan som kom in över dig nu !

från en kulle i London
2007-10-24

    Hellberg
Den här gör nästan ont att läsa. Riktigt bra skrivet, med brinnande passion!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron