Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Mörker
Ständigt mörker
Hjälp mig, jag tynar bort
Vår kärlek, det vackra, var för kort
Kärlek, det som inte längre finns
Det som inte finns, men som alla vill ha

Begär
Ständigt detta begär
Alla vill ha något
Men vem ger?
Vad finns kvar att ta
När allt tagit slut?
Dessa starka känslor
Men inget vill komma ut

Ord är så viktiga
För det jag sagt
Spelar dig längre ingen roll
Som en fluga viftade du bort mina ord
Det du sa
Det där du sa
Det kommer jag aldrig förlåta, ej heller glömma

Förlåt mig
Varför ska du ha så svårt att be om förlåtelse?
Det är allt jag begär av dig
Men du vägrar
Du vände mig ryggen
Vänder aldrig tillbaka

Jag älskar dig, bara
Dig




Övriga genrer av SecretChanges
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-10-24 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretChanges
SecretChanges