Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untitled

It\'s fucking poetry
All over you
Your eyes like chestnut
Your skin like peach
Your soul like strawberry
You\'re like an angel with brown eyes, and a wonderfully sweet soul




Fri vers av SecretChanges
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-01-24 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretChanges
SecretChanges