Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Min sorglöshet var allt som fanns
Du tog din enda möjliga chans
Att försvinna bort, snabbt, fort
Det du gör skulle jag aldrig ha gjort

Jag står ensam kvar med minnen vi delat
Du skulle aldrig ha stått och velat
Såsom jag gör nu, men vad är mitt val?
Din sista replik var så stel och sval

Du var mitt allt, min evighet
Men du försvann, till mitt förtret
Jag står kvar, minnena svider
Min kropp sörjer, hjärtat lider

Du försvann med allt jag haft
Jag skriker ut av all min kraft
Jag orkar inte mera nu
Du var mitt allt, mitt liv var du




Fri vers av SecretChanges
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-18 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretChanges
SecretChanges