Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min största dröm

Jag ser deras välbekanta ansikten
Jag ler åt tanken att jag en dag ska få träffa dem
För är det verkligen sant?
Kommer min dröm bli sann?
Jag vet inte, men jag hoppas
Hoppas, hoppas och hoppas




Fri vers av SecretChanges
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-11-02 18:36



Bookmark and Share


    Issand.
hoppasena skulle kunna vara så här

hoppas
hoppas
hoppas

mend et är bara ett tips

bra dikt
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

SecretChanges
SecretChanges