Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Smärta i hjärta
smärta i själ
vi fick aldrig
ett riktigt farväl

Din lilla gest
mitt stora leende
lärarens suck
och överseende

Mitt skratt
din min
och ditt underbara
sötaste flin




Fri vers av SecretChanges
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-01-19 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretChanges
SecretChanges