Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den där tiden nu här igen


det luktar vinter utanför fönsterglaset,
inte snö eller kallt, utan vinter
med tjocka jackor och långa halsdukar
skakande fingrar klamrar sig till en varm cigarett
och en eldflamma som tar lite extra lång tid på sig
då värmen i den hypnotiska lågan är beroendeframkallande
och cigaretten smakar lite extra gott i kylan
med en kokhet kopp kaffe i en såndär spillsäker kopp
som du tanklöst, på något jävla vänster, lyckats spilla ut över fingrarna

nakna händer skakande av kyla och smått brännskadade av eld
och kaffe...

det är vinter

jävligt mycket vinter

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-10-24 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen