Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tut tut

Höjden av narcissism

När man svarar på sin egen kontaktannons

Icke att misstolkas med
att man skrattar åt sina egna skämt.

he he




Övriga genrer av Tini Tut
Läst 926 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-25 16:56



Bookmark and Share


    Greenleaves Karlsson
Rolig och underfundig...gillar det här,,,tack
2010-06-24

  Redeemer
Ha,ha, rätt kul faktiskt!
2010-06-19

  Diffusiaria
haha, underbar.
2008-07-10

  Maria Zena Viklund
men det är väl inte så konstigt, jag skulle vilja ha en precis som mig*ler*
2007-10-25

    söötsnö
hahah nice!
2007-10-25

  DanSan
*****************************

Narcissus var dock ännu värre för han
ville kunna gå ut ur sin egen jkropp
för att kunna älska med sig själv . . .
ack ja dessa önskningar . . . hehehe

*APPLÅD*

*****************************
2007-10-25

    Issand. VIP
haha
ja det gör jag
typ
tss

tut tut
eller något annan ful hälsning
jag menar inte att det var en ful titel
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut