Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även små grytor har öron


De som i andras benmärg river
Till vansinne de folk driver
De blir ofta bitna i sina händer
Men folk tappar också sina tänder

Jag biter mig själv där jag kan nå
Så slipper andra med löständer gå
Ändå ser jag trutar med hopskrynklad hud
Snattrar och jäser pratar om gud

Nu hade jag inget att förlora
Började fira att mina tänder var stora
Men fan fick jag och en näsbeta
När jag bland mina kroppsdelar nu leta

Till min förvåning det sig begav
Att mina öron hade trillat av
Vilken tur att slippa höra all skit
Tyvärr kan min näsa lukta sig dit




Fri vers av Tini Tut
Läst 722 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-02-09 17:54



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
"Jag biter mig själv där jag kan nå" Ja, det känns fundamentalt fel att outsourcea det nöjet! :-)
2012-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ju INGEN som vet lika mycket som Bjarne!
2012-02-09

  Bjarne Nordbö
Gillar inte rimm. Men du lyckas utan att falla i fällan. Och jag tror inte det var tron som sådan du syftade på. Mera på de som säger sej vet ; )
2012-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Så alla som tror på Jesus är skit?
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut