Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakhyvlar med väldigt många blad


Men lilla gumman vad har du gjort
Otur när du tänkte lite för fort
Fått tag i en rakhyvel så vass
Jo den kom ju väl till pass

Rakat allt så väldigt lent
Men jösses du har ju rakat rent
Jaså du ska på date i kväll
Jag hoppas att han gillar fiskfjäll

Du glänser vackert blank
Som en sill i en fisktank
Du skulle nog slutat när du kände odör
Du vet när det blev stopp i dina avloppsrör

Trodde han gillade långt hår mjukt som på en valp
Och där står du med rakad skalp
Men du kan ju inte se förvånad ut nu mitt lilla gryn
Du har ju rakat av dig dina ögonbryn

Så mycket möda att du även rakat dina händer
Vet du att allt han ville var att du borstat dina tänder
Det var väl inte konstigt att han gjorde slut per brev
Du sitter ju bara och kliar dig i ditt skrev




Fri vers av Tini Tut
Läst 665 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-15 17:28



Bookmark and Share


  The Friendly Ghost
Haha.Bra. Måste skriva något om pungrakning nu.. :)
2012-11-27

    ej medlem längre
Mycket intressant text öppen för egen tolkning. Skitbra!
2012-09-28

    ej medlem längre
Haha: Herre gud!

Puss.
2012-02-17

  mjuk
Hahahaha *bara ler*
2012-02-16

  Larz Gustafsson VIP
En hel del tankar kommer nu när jag läser detta. De obscena är det väl bäst att jag inte redogör för.
Men sanningen att säga, för att tala klarspråk: Den andra ytterligheten är väl heller inte särskilt tilltalande?
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut