Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig va.

Du bara skriker och gnäller åt mig,
du förstår inte hur det känns,
låt mig va.

Badrummet är den ända platsen,
som är fri från dig, där jag kan vara
i fred. Men ändå tar du en kniv och försöker
lås upp. Men det du inte vet, är att jag
en dag inte kommer vara där..
Låt...mig..va

Du har gjort så jag hatar dig,
och du kanske älskar mig,
men det är över.




Fri vers av RoligtSelma
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-10-25 17:06



Bookmark and Share


  Tini Tut
Får ångestkänslor av detta.Bra skrivit.
2007-10-25

  Darkness
Uj vad jobbigt.
Bra beskrivet!
2007-10-25

    söötsnö
känner igen mig
brabra!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

RoligtSelma
RoligtSelma