Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar fortfarande den du en gång var, hon dog ifrån mig, kvar finns bara skalet När jag skriver detta gråter jag, för jag kan inte längre rädda dig


Jag kommer aldrig glömma dig


Tiden är slut för dig och mig

den har övergivit oss

Jag ska leva resten av mitt liv utan dig

och du utan mig

På min dödsbädd ska jag minnas dig

min syster




Övriga genrer av Alexa
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 00:17



Bookmark and Share


  aol
ojblev så gripen
2008-01-29

  aol
ojblev så gripen
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Alexa