Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimmig blick på torsdagskvälls natt...


stjärnglans
retirera, förfall och fall
du flödar som en kall dröm
somna in, sedera... dig själv... till dimma
du är ingenting
jag är ingenting
vi är ingenting tillsammans
men ingenting är någonting
ett ord... av luft... och svärta
hellre ingenting
hellre ingenting
hellre ingenting
såsom vind förtär berg
såsom vatten skapar fåror i jord och mark
såsom världen förändras... av... ingenting
vi är ingenting...
vi är allting

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen