Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste jag vet.

Då blommorna blir vita av snön,
och då det kommer \'moln\' ur våran munnar,
då vatten blir till is,
Det är det vackraste jag vet.

Eller när du ler,
eller när du skrattar,
eller när du ser på mej,
Du är det vackraste jag vet.




Fri vers av RoligtSelma
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-27 09:40



Bookmark and Share


    White as a star
Åh, så vackert :) Måste ge en applåd :)
2007-10-27

    Mr.painter
Verkligen vackert
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

RoligtSelma
RoligtSelma