Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tio kronor

Jag vet att det inte är mkt,
det är lika lite som du är,
du är så låg,
precis som tion kronor.

Du kan dra åt hell,
för jag är säker på att alla tycker du är
lika låg som tio kronor.




Fri vers av RoligtSelma
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-10-27 10:42



Bookmark and Share


  Henrik Larsson Bauman
Det tycker jag var taskigt.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

RoligtSelma
RoligtSelma