Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet jag borde glömma dig









jag vet jag borde glömma dig
du är inte densamma längre
som var uppe hela natten
bara för att viska i mitt öra
hur mycket jag betydde


jag vet jag borde glömma dig
men det är så svårt
för du sjöng mitt livs sång
fast du inte kunde texten


jag vet jag borde glömma dig
men det är så svårt
när du fortfarandes
kallar mig älskling i mina drömmar


jag vet jag borde glömma dig
men jag vågar inte riktigt nu
jag har inte lärt mig
att leva utan dig ännu



jag vet jag borde glömma dig
och jag vet att jag kommer att lyckas
någongång
jag vet bara inte hur





Fri vers av sursomcitron
Läst 642 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-27 13:50



Bookmark and Share


    rosa glitter
Du skriver enormt klockrent och bra.
Jag har läst alla dina texter och jag känner igen mig så väl.
De är nog så en dikt ska vara, igenkännande :)

De jag försöker säga är att jag har hittat en ny favoritpoet.
2007-11-11

    cat.s
Väldigt fint skrivet! Känns igen...
2007-10-30

    kaprifol
så smärtsamt men ändå fint beskrivet och lättillgängligt (på ett positivt sätt såklart). känner igen mig mycket. en applåd :)
2007-10-27

  Darkness
Jag känner igen mycket av mig själv i den.
2007-10-27

  devilsangel
Tycker om din dikt..Den är *rakt på sak* och visar på starka känslor och mycket saknad..Någon som satt djupa spår är svår att glömma men så småningom läker tiden alla sår
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron