Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän,

Underbar är ett ord som beskriver dig.
Ful är ett ord som INTE beskriver dig,
för du är min bästaste vän.

Skratta med dig är ett av dom bästa sakerna som finns,
men om du gråter, så gråter jag med.
För du kommer alltid att vara min bästa vän.

Jag kan ge dig vad som hälst,
men jag har redan gett dig mitt hjärta,
för du är min bästa vän.




Fri vers av RoligtSelma
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RoligtSelma
RoligtSelma