Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckan

Hösten går mot sitt slut

Vintern tittar ut

Minusgrader och frost

Olyckan tittar fram

Bromsar som tjuter

Dunsen som hörs

Ett liv är släckt

Finns inte mer




Fri vers av Spir@
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-28 22:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berörande text där jag ser bilder från halkans offer...väl skrivet om en tragedi...
2008-01-07

    Trast
Skriver du bara om död?
2007-12-29

  Viktoria Olausson
Usch ja hösthalkan är verkligen förädisk...
*kram*
2007-12-08

  Mats Henricson
Rakt och enkelt men ändå meningsfullt och intelligent , fint snidat !
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@