Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallna löv

Dina fotspår

visas

i höstlöven

som fallit

 

en

efter 

en.

 

 

Jag följer efter dem

som jag lovade

att följa dig

överallt.

 

 

Höstsolen

smeker

mitt rufsiga hår

 

och den kyliga luften

fyller mina lungor.

 

 

Spänningen höjs

då fotspåren tynar bort

 

och jag finner dig

under höstens

vackraste träd. 




Fri vers av Patrick K
Läst 527 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-10-29 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
top 5, jag såg det nu (;
grattis! (:
2007-10-31

  Freeman
Kanonfin...och grattis till att ha hamnat på listan över läsvärda texter! *applåderar*
2007-10-31

    Bodil Sandberg
Under läsvärda..där den hör hemma...enormt vacker poesi!!!!
2007-10-31

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
2007-10-31

  tacksomfan
Den var sjukt fin, känner verkligen igen mig. Tack för den!
2007-10-31

  Maria Zena Viklund
åh underbart vackert, tycker du bara blir bättre o bättre! snyggt!!
2007-10-31

  Lena K Nilsson VIP
En jättefin, kärleksfull höstdikt!
2007-10-29

  charlotte hedendahl
Underbart kärleksfull höstdikt!
2007-10-29

  Esset
höstkänsla! vackert
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K