Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad kom först, språket eller orden?


det var den början som började det var en gång

det var den början som började det var en gång
innan det var en gång blev

det var innan slut blev slut
innan slutet fanns

(det var ingen som sade börja då
fast det tror alla nu

för något måste man ju tro)

det var då

som sagan började




Fri vers av Linneatystnad
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-10-29 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad