Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver jag om dig...


Utan tillåtelse

Jag har inte tillåtelse att sakna dig
Jag har ingen rätt att behöva dig
Jag har ingen möjlighet att nå dig
Det största sveket skapade jag
En natt
En kyss
Fem år borta på några sekunder
Aldrig tillbaka mer sa du
Aldrig lita igen skrek du
Kvar stod jag tyst o stum
Lättad o känslokall
Ville då bara ha dig ur mitt liv
En annan tid
Tillbaka i minnena
Allt vi var
Skickar ett sms
Ska du med o träna?
Inget svar
Såklart
Jag förlorde dig för flera månader sedan

Men det är först nu jag har förstått vad det innebär....




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-29 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta