Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditare


Tänder ljus
ett extra till dig
rullar ut matta

Ryggen bred och tung
Slutna ögon blickar insida

Djupandas
In genom näsan
syrets väg
långt ned till buken

Inandas frid och ro
Utandas kroppstyngd, mjukhet

Tömmer tankar, ljud
svävar i ljuset
ovanför

En stund




Övriga genrer av prima donna
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-10-30 00:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tänker på stunderna på min pall. Så bra beskrivit. Just så,tömmer tankar, blickar insida. Måste b-märka. Tack.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

prima donna