Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror.

Vilken jävla bra förebild jag är nu då,jag som alltid skulle finnas där som din vän.


Lyckan kommer lyckan går,vad ska man göra när ingen förstår?
Vad ska man göra när man mår som skit, men måste, måste förändras för tanken på att din bror kommer ta efter dig.
Att din bror kommer sluta skolan,nästa grej som man måste tänka på är att dölja kniven som skär in i ryggen.
För man måste gå med gott exempel, anars kommer han bygga upp sin ilska som ett stort jävla tempel.

Men tiden går snabbt du har redan ändrat dig, du har blivit en soldat, som krigar MOT sin syster, en sån som krigar FÖR sin lyster.


Du sårar mig mer än någon annan någonsin gjort och jag saknar dig mer än jag någonsin kunde trott.Att ha dig som bror, jag vet inte om jag orkar det, för det är så jävla jobbigt när du jämt sabbar allt.
Du gör ju precis allt som du hör, kan du inte bara fatta att det bara förstör?
Jag önskar att det kunde bli som förr,du och jag med sanna syskon kärleken.




Fri vers av WILHO
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 14:00



Bookmark and Share


  Just Emotions
kanonbra skrivet!!! applåd*
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

WILHO
WILHO