Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det dehär gud bestämde?

Kanske var det detta gud hade bestämde,

Att aldrig få förtroende,

Att tappa det om och om igen.






Ett barn som blir slagen,

Det lär sig att slåss.


Och ett barn som kritiseras,

det lär sig mer än blyghet.




Kanske finns det nått i alla oss som ingen annan vet.



Kanske var det detta gud hade bestämt.




Du ville aldrig träffas det var bara tomma ord,

Jag vet inte hur du ser ut eller hur du låter,

Jag har stor lust att bara spotta på dig.










Det finns inget kvar för mig att hämta,

Det finns ingenting som får mig att ändras,

Jag skuter mig i huvet till mitt svar..det ändras.










Kanske var det detta gud hade bestämt






Fri vers av WILHO
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WILHO
WILHO