Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kommer egentligen efter döden?

Tror du på himlen?

Tror du att det är ett paradis?

Att den har rosen-ingång och änglar?



Finns det verkligen en himmel?

Och får man det man förtjänar??



Eller vart kommer man egentligen??







Det är frågan många ställer sig.


Men snart behöver ni inte fråga er den fråga längre, för jag kan skicka er ett brev från \" där man nu kommer\" så ni får veta hur det är.


Och jag lovar,




Du behöver inte vänta länge.




Fri vers av WILHO
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-10-30 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WILHO
WILHO