Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min eremittillvaro funderar jag på vad det är jag behöver just nu......


Begär jag för mycket


Jag skulle bli så
oerhört glad
om jag
kunde
få en
kram
. . . . . åtminstone en mailkram




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 17:02



Bookmark and Share


  Jorska
*Kramar hårt och länge*
Jag har massor, hela famnen full ;)
2007-11-01

  hero40
Kram min vän Ulla!
Vi behöver alla kramar
och omtanke.
2007-10-31

  Michaela Dutius
Här kommer en jättestor hjärtevarm cuberkram- men önskar du var nära så jag kunde ge dig en i verkliga livet.
2007-10-31

  hjortfot
Klart att du ska ha en kram =0)
KRAM!!!
2007-10-31

  * Ammi *
å jag skickar ju kramar flera ggr om dagen .. kram på dig
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP