Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befruktelse

Avskalad står du här
framför mig

låt oss omslutas
i dina dofter

din nektar
släcker min törst

dina kärnor
i mitt fruktkött

Aromernas amoriner
besjunger oss

-varde juice!




Övriga genrer av prima donna
Läst 382 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-31 18:32



Bookmark and Share


  backsippa
Åtrå,kärlek
Eller det livet vill
Vad är det mer
Vi vill
2019-08-16

  M M Mannheim VIP
Erotisk med alla dofter, i en skön blandning.
2014-10-15

  aol
Riktigt fin frukosttext,
2014-10-12

  aol

2014-10-12

  Mats Henricson
Befruktande fruktsamhet fruktat fruktigt,fruktat bra liknelse !
2007-11-29

  Daniel_78 VIP
:) mm gott,
en riktig frukosttext
att börja dagen med
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

prima donna