Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke av en bild, hur ett \"l\" sätter sig ner och kröker överkroppen, för att sedan lungt sitta och gunga med benen - och däregon bilda en ny bokstav: \"g\"


När stilen blev till stigen...


En gång sökte jag
en stil

Men jag ville inte
stå på tå
vara rak i ryggen

Så jag satte mig ner
och undersökte
marken kring mig

samtidigt som jag
sakta gungade
på benen

och

begrundande min
egen stig




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris