Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behovet

 

 

Det var inte planerat

Det blir oftast bäst så

Vi hade en kväll över

Och vi beslöt oss för att ses nere på stan

Vi tog oss in på en bar

Vid bardisken beställde vi något färgglatt

Vi drack det med välbehag

Det gav mersmak

Vi pratade och skrattade bort en stund

Behovet blev för starkt

Och det kunde vi inte motstå

 

Vi tog en taxi genom centrum

Vi for genom stan och hem till dig

I hissen på väg upp fortsatte vi

Spegeln i hissen fångade din blick

Och jag såg dina reaktion

Mina händer tog över dig

Jag andades i nacken

I din jackficka hittade jag dina trosor

Då förstod jag vad du vetat hela tiden

Behovet blev för starkt

Och jag kunde inte stå emot det

 

Vi trillade in i din lägenhet

Jag sparkade igen din dörr

Men vi låste den inte

Du hann in i vardagsrummet

Där hann jag ikapp dig

Du föll ner på golvet och jag var över dig

Jag var över hela dig

Du kravlade runt på golvet

Du försökte undkomma mig med ett leende på dina läppar

Jag kröp ifatt dig

Jag tvingade ner dig på golvet igen

Du sprattlade och skrattade

Du flämtade då jag slet i din kjol

Byxorna fick vara kvar, jag öppnade gylfen

Jag knäppte upp knappen och drog blankt vapen

Jag kom in i dig med en stöt

Där vi krälade på golvet

Behovet blev för starkt

Och vi kunde inte kämpa emot

 

Det var obekvämt men vi önskade inga avbrott

Det fick vara som det var, det fanns något att stilla

Jag bände isär dina ben med mina händer

Mina armbågar hindrade dina ben att dra sig samman

Och så tog jag dig där på golvet

Min kropp pressade sig närmare och närmare din

Ditt hår var vått efter regn

Droppar rann från dina lockar

De rann från pannan och ner på din kind

Jag slickade upp dem

Och då pressade du dig mot mig

Och jag visste att du gav dig till mig

Där och då

Behovet blev för starkt

Och vi kunde inte motstå det




Fri vers av PPQ
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-01 15:26



Bookmark and Share


  VITRIOL
Wow vilken härligt erotisk verk! Den andas och beskriver sinnligt så fint allt runt omkring. Och du visar något mer.Det är så god poesi och erotik ska vara (hm, ja det kan väl vara hur fan som helst och bli jävligt bra ändå svarar jag omedelbart mig själv :) ).
Jag menar bara att den erotiska essensen i detaljerna runt omkring det uppenbara sexet berör så mycket mer.
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ