Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förändra sig bakåt och inåt...



Man måste leva... har jag hört...
leva och älska att leva för att livet är underbart...
men man får inte ifrågasätta, inte undra... tror jag...
då faller allt...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 17:11



Bookmark and Share


    Nattviol
du har antagligen hört en massa
skit.. *S*
ifrågasättandets konst är inte
något som alla behärskar - men
det betyder inte att det är just
så man inte ska göra!

som textkritiker, t.ex. - det finns
det inte många av här på Poeter
(inkluderat mig själv!)
; )
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen