Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt från vintersvalan till sparven (hon vet nog vem hon är)


lilla sparv

mötte en liten sparv idag
kuttrandes och huttrandes
hungrig liten sparv
leendes
varm i det kalla
men på tok för kallt för kjol, ändå
\"-oplanerat!\" sa du
med själen skänkte jag dig min sjal
i brist på egen
med ord talandes ur strålande ögonblink
sparv hukandes för regn
sträcker sig mot och med vinden
vind i vingarna
nu lyfter jag dig så
sluta frysa
jag ger
värme
om du vill
min fågelvän




Fri vers av vintersvala
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-11-02 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vintersvala
vintersvala