Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en explosion av ingenting



ser du mig

mina ögon talar tystnad skriker vilsna tankar talar
i tystnad

hör du mig

min mun sluter orden dödar talet äter målet skadar mig
i tystnad

vem är jag

mitt kött och mitt skinn och min hud och mina vätskor och organ falerar
i tystnad

ge mig en spegel till min bild
en verklighet till mitt 'o'
ett hav till min eviga himmel
ge mig tankens baksida till drömmens önskan
ge mig vad jag aldrig förtjänar
ge mig en dröm jag kan omsluta
en fantasi jag kan förstå

ge mig en enda klar tanke
ett enda ord som betyder någonting
som säger någonting
som får det kalla kantiga hårda
verklighetens kyliga

mjukna

öppna upp

ta in mig

åderlåt mig

jag tar vad smärta du har kvar
det ingen annan vill ha

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen