Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tröst


En tår så kall, på kinden rinner
ont det gör, när man så finner

man förlorat någon kär.
Någon som nyligen, var hos mig här.

Kan man trösta litet, under livets lopp,
då är det mycket möjligt, man gett ett litet hopp.

Hur skall man nu bli hel igen, hur skall man bli som ny,
på det man ej kan svara, för\'n man sluppit sorgens dy.

Kan man se det hela med någon sorts distans,
Då kan man även se på döden med balans.




Fri vers av Arne Lärnhem
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 13:02



Bookmark and Share


  Just Emotions
kanonbra.. applåder*
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Arne Lärnhem